Life Recruitment

Facilitair Medewerker (m/v) voor 24 uur / 30 uur per week - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 23-10-2017 Functiecategorie Facilitair Beheer
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 24 - 30 Salaris -
Facilitair Medewerker (m/v) voor 24 uur / 30 uur per week

Doel van de functie:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de facilitaire ondersteuning. Je geeft de juiste invulling en uitvoering aan alle facilitaire werkzaamheden.

Werkzaamheden:
• Je fungeert als aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken binnen deze organisatie. Het is een belangrijke rol die je zelfstandig oppakt of laat uitvoeren door derden;
• Je bent verantwoordelijk voor de contracten met de leveranciers en zorgt ervoor dat deze up-to-date zijn. Je evalueert de huidige contracten en komt eventueel met nieuwe voorstellen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de verzekeringen;
• Je coördineert interne verhuizingen en indeling van de werkplekken. En als er een nieuwe collega is aangenomen, zorg jij ervoor dat alles wordt ingeregeld zodat je nieuwe collega aan de slag kan gaan;
• Je bent aanspreekpunt voor de instanties en instellingen waar de werkruimte van wordt gehuurd;
• Het inkopen van kantoormiddelen, schoonmaak, catering en communicatiemiddelen behoren tot je takenpakket;
• Je bent verantwoordelijk voor de administratie van de inkoop;
• Affiniteit met ICT is een sterke pré. Heb je ervaring met helpdesk werkzaamheden zoals het oplossen van simpele pc/smartphone problemen dan kan je meer uren per week werken.

Wat is je achtergrond:
Wij zoeken iemand met minimaal MBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding facility management. Daarnaast bezit je aantoonbaar werkervaring zoals beschreven hierboven in de werkzaamheden.

Wij bieden:
Het betreft een zelfstandige functie waarin je jouw opgedane kennis en ervaring optimaal kan inzetten in samenwerking met je collega’s. Je wordt in eerste instantie aangenomen voor bepaalde tijd maar het is een functie met uitzicht op vast dienstverband.

Locatie:
Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Rotterdam.

Contact:

Life Recruitment is dé specialist waar werving en selectie tot zijn recht komt. Wij vormen de persoonlijke schakel tussen werknemer en werkgever. Onze manier van werken onderscheidt zich van andere personele dienstverleners. Verbondenheid, gedrevenheid en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening. Wij verdiepen ons zowel in de persoon achter het cv als in de sfeer en cultuur binnen een bedrijf. Zo brengen wij werk en persoonlijkheden bij elkaar. Op basis van Uitzenden, Werving & Selectie, (Project) Detachering en Payroll vullen wij de personeelsvraagstukken bij onze opdrachtgevers in.

Life Recruitment B.V.

T.a.v. Eray Kocman
Burg. van Lierplein 63, 3134 ZB Vlaardingen
info@liferecruitment.nl of 010-4709190
www.liferecruitment.nl

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Facilitair Beheer
Branch(es) Arbeidsbemiddeling / W&S / Uitzenden / Detachering
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Facilitair/ Medewerker/ Logistiek/ MBO/ Inkoop

Contactgegevens

Contactpersoon Life Recruitment

Vestigingsplaats

Solliciteer