Life Recruitment

Open Sollicitatie - Vlaardingen

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 26-11-2015 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Vlaardingen Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
Over Life Recruitment
Life Recruitment is dé specialist waar werving en selectie tot zijn recht komt. Wij vormen de persoonlijke schakel tussen werknemer en werkgever. Onze manier van werken onderscheidt zich van andere personele dienstverleners. Verbondenheid, gedrevenheid en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening. Wij verdiepen ons zowel in de persoon achter het cv als in de sfeer en cultuur binnen een bedrijf. Zo brengen wij werk en persoonlijkheden bij elkaar. Op basis van Werving & Selectie, (Project) Detachering en Payroll vullen wij de personeelsvraagstukken bij onze opdrachtgevers in.

Specialisaties
Specifieke sectoren vragen om specialisten die effectief begeleiding kunnen bieden bij het vinden van geschikte medewerkers. Life Recruitment is dé specialist in het werven en selecteren van personeel in de sectoren Logistiek, Techniek, Sales en Office. Het bieden van onze hoogwaardige personele dienstverlening zorgt ervoor dat een goede en duurzame relatie wordt opgebouwd tussen werknemers en opdrachtgevers. Wij onderscheiden onder meer de volgende specialisaties;

» Life Logistiek
» Life Techniek
» Life Sales
» Life Office
Bij Life Recruitment staat de mens centraal, ambities worden gerealiseerd, dromen komen uit en je creëert het gevoel dat je werkt om te leven!

 


 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Arbeidsbemiddeling / W&S / Uitzenden / Detachering
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Open sollicitatie

Contactgegevens

Contactpersoon Kelly Helmons

Vestigingsplaats

Solliciteer